کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 8 مرداد ماه ، 1389

Fars Boys////Just Have Fun: تالار گفتمان

FarsBoys.com :: نمايش موضوعات - عابدزاده: رضازاده در كنار گذاشتن من از پرسپولیس نقش داشت

عابدزاده: رضازاده در كنار گذاشتن من از پرسپولیس نقش داشت

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

FarsBoys.com صفحه اول انجمن -> مطالب سرگرمی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

farnam_admin
مدیر کل
مدیر کل

وضعيت: آفلاين
23 دي ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 211
امتياز: 0
تشکر کرده: 3
تشکر شده 32 بار در 9 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 10 دي ماه ، 1388 10:45:51    موضوع مطلب: عابدزاده: رضازاده در كنار گذاشتن پاسخ همراه با اعلان

مربي دروازه‌بانان تيم فوتبال پرسپوليس پس از كنار گذاشته شدن از اين تيم گفت: در پرسپوليس افراد ديگر نيز تصميم مي‌گيرند به طوري كه رضازاده در كنار گذاشتن من نقش داشت.
احمدرضا عابدزاده اظهار داشت: شب گذشته به من اعلام كردند همراه پرسپوليس نبايد به امارات بروم؛ چون برخي‌ها تصميم گرفتند كه من نباشم.
وي افزود: حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم كه مي‌توانم از آن يك كتاب بنويسم. اين نتيجه زحمات خالصانه من بود كه فقط بعد از يك روز كه دايي سرمربي مي‌شود من بايد بروم.
عابدزاده ادامه داد: به من بي احترامي شد و حداقل اجازه ندادند مدتي بگذرد و بعد من را كنار بگذارند. اين نشانه حرمت‌شكني تمام عيار در باشگاه پرسپوليس است.
مربي دروازه‌بانان پرسپوليس خاطرنشان كرد: شب گذشته در ديداري به من اعلام شد كه ديگر نبايد باشم اما من مي‌دانم حسين رضازاده نيز در اين كار تاثيرگذار بود. حالا بماند كه چطور و چگونه؛ من اين مورد را گفتم كه همه بدانند در پرسپوليس افراد ديگر نيز تصميم مي‌گيرند.
عابدزاده در ادامه گفت: سه شنبه در جلسه‌اي با حبيب كاشاني شركت خواهم كرد و بايد در نامه‌اي دلايل كنار گذاشتنم را اعلام كنند. اگر اين اتفاق نيفتد من هم خيلي چيزها را مي‌گويم. اگر آقاياني مثل دايي براي پرسپوليس و تيم ملي زحمت كشيده‌اند من چندين برابر آنها بدنم را در خدمت تيم پرسپوليس و تيم ملي از دست داده‌ام. در فصل جاري نيز در پرسپوليس هيچ‌كس از من ناراضي نبود مخصوصا بازيكنان و دروازه‌بانان چون هميشه مثل يك عاشق دلسوز بودم و در يك بازي پرسپوليس با چهره‌اي خندان و حتي لبخندي ساده بر روي نيمكت ننشستم.
عابدزاده يادآور شد:‌ آقايان با اين كارها من را نمي‌توانند از پرسپوليس دور كنند چون هميشه رنگ قرمز و هوادارانش در قلب من جا دارد. خواهيم ديد با اين تيم به چه مقامي خواهند رسيد و چكار خواهند كرد. آن وقت مي‌توان در مورد من بهتر قضاوت كرد.

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

FarsBoys.com صفحه اول انجمن -> مطالب سرگرمی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت